Blog

Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy milyen veszélyeknek vannak kitéve a mai fiatalok az interneten? Kitanics Márk szakpszichológus beszél arról, hogy a szexuális ragadozók mesterien választják ki éretlen áldozataikat, akik azt sem tudják, milyen a normális kapcsolat.

Sokkolóan kevés a pszichológiai igazságügyi szakértő Magyarországon - ez is kiderül a Letöltendő című műsor adásából, melynek vendége Kitanics Márk kriminápszichológus, igazságügyi szakértő és túsztárgyaló volt, aki olyan híres ügyekben is szakértett, mint a kulcsi sorozatgyilkosság, amikor egy fiatalember a családtagjaival több különböző...

Vajon milyen ismerek, készségek, kompetenciák hiánya okozhatja, ha egyes emberek, családok krízisről krízisre élik az életüket?
Mit jelent valójában az, hogy "krízis"?
Mi a fejlődési és mi az akcidentális krízis?
Krízis és válság – nem ugyanaz.
Melyek a "tipikus" krízisek, amelyekkel a segítő szakember találkozik?
Mi lehet az a...

Belegondoltunk már abba, hogy hány nő, gyerek, férfi van kitéve családon belüli erőszaknak? Mi számít bántalmazásnak? Kitanics Márk beszél a családon belüli erőszakról.

Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy milyen veszélyeknek vannak kitéve a mai fiatalok? Mi számít zaklatásnak? Kitanics Márk mind pszichológus, mind igazságügyi szakértői szemmel beszél az internet veszélyeiről, saját példákat hozva mindezek bemutatására, megválaszolva a feltett kérdéseket.

Klinika

2023.06.10

Súlyos testi sértés, gyilkosság, gyermekbántalmazás! Vajon mi jár azoknak a fejében, akik ilyen szörnyű tetteket hajtanak végre. Kitanics Márk igazságügyi szakpszichológussal erre is kerestük a választ a riportban.

Nem mindenki bolond, aki annak látszik. A pszichológusok átlátnak a bűnözőkön, pontosan tudják mikor hazudnak és mikor nem. A Riasztásban Magyarország egyik legjobb klinikai szakpszichológusáról, Kitanics Márkról láthatnak portrét.